ANTI STRESS EYE GEL

ANTI STRESS EYE GEL: Rifreskon & Shndrit zonën e syve. Krem xhel për të luftuar fryrjen dhe rrathët e zinj poshtë syve. Ujë termal + Ujë trëndafili + Proteina te Sojës + Acid Hyaluronik. 90% e përbërësve me origjinë natyrore.

Paketimi: 15ml