ALOE MIRTILLO & VITE 1 LITRO

ALOE MIRTILLO & VITE 1 LITRO

Compare

Share this product

ALOE MIRTILLO & VITE 1 LITRO: Integrator Alimentar me Aloe 100%. Për një funksionalitet më të mirë të mikroqarkullimit.
Antioksidant, gastroprotektor, imunostimulant dhe tonifikues.
Përdorimi: 20ml solucion direkt ose e tretur në ujë. 2-3 herë në ditë.

Paketimi: 1 liter