Miresevini ne Vinipharma Medical Group

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Mirësevini tek Vinipharma Medical Group, një nga kompanitë kryesore farmaceutike të tregut shqiptar me histori mbi 20 vjet. Historikisht Grup VPh ka ndjekur një filozofi efektive biznesi duke shtuar kapitalet dhe aktivitetet e saj dhe duke u bërë një nga kompanitë farmaceutike me serioze me një gamë të gjerë veprimtarish ne fushen e Shendetit.

Grupi VPh sot zhvillon aktivitet qe mbulojne fushen e Shendetit, Mirqenies dhe Ambjentit. VPh eshte fokusuar në importimin e barnave dhe distribucionin e tyre në rrjetin e hapur të farmacive, Importin dhe distribucionin e Materialeve te Mjekimit dhe Pajisjeve Elektromjeksore si dhe Laboratorike,Importin dhe Distribucionin e produkteve OTC dhe produkteve Dermokozmetike dhe Ortopedike , Sherbimin DDD etj. Këto aktivitete zhvillohen nepermjet kompanive te pavarura pjese e Grupit VPh si Vinipharma shpk; Euromed shpk; NaturalPharm shpk. Përvec kësaj, Grupi VPh kryen aktivitetin e tij edhe ne territorin e Kosoves ku ka dhe zyren e saj te perfaqesise.

[/su_column] [su_column size=”1/2″ center=”no” class=””][/su_column][/su_row]

Produktet

Farmacite Tona

Misioni Yne

Historia Jone

Depo

[su_custom_gallery source=”media: 3317″ limit=”1″ width=”260″ height=”230″ title=”never”]
[su_custom_gallery source=”media: 3318″ limit=”1″ width=”260″ height=”230″ title=”never”]
[su_custom_gallery source=”media: 3319″ limit=”1″ width=”260″ height=”230″ title=”never”]
[su_custom_gallery source=”media: 3320″ limit=”1″ width=”260″ height=”230″ title=”never”]