NeuroAiD II

nuraid

Additional Info

  • Emri Tregtar: NeuroAiD II
  • Pershkrimi: Kapsulë Ekstrakte natyrale 9 përbërës bimorë: Radix astragali, Radix salviae miltiorrhizae, Radix paeoniae rubra, Rhizoma chuanxiong, Radix angelicae sinensis, Carthamus tinctorius, Prunus persica, Radix polygalae, and Rhizoma acori tatarinoëii Dozimi: 6 kapsula në ditë (2 kapsula, 3 herë në ditë) * Mund të tretet në ujë dhe të jepet edhe nëpërmjet tubit gastrik (dmth për pacientët në koma) _ Kohëzgjatja e trajtimit- 3 ose 6 muaj – në varësi të nivelit të deficiteve Trajtimi 1 mujor – 1 kuti (180 kapsula)
  • Prodhuesi: NeuroAid