Stress Off 540 mg x 30 caps

Additional Info

  • Emri Tregtar: Stress Off 540 mg x 30 caps
  • Pershkrimi: L-Thianin + lule pasioni jane te pasura me Vitamina B dhe derivatet e saj.qe bejne te mundur uljen e tensionit ,stresit dhe ankthit. Vitaminat B1 ,B2 ,B6 ,B12 kontribuojne ne funksion normal te sistemit nervor.B2,B6,B12 ne reduktimin e ndjesise se lodhjes
  • Prodhuesi: HUG Croatia