Kurkuma 400 mg x 60 caps

Additional Info

  • Emri Tregtar: Kurkuma 400 mg x 60 caps
  • Pershkrimi: Eshte nje suplement I cili ndihmon ne qarkullimin e gjakut dhe funksionimin e zemres. Gjithashtu ne sistemin imunitar. Kurkumin tashte eshte ne qender te vemendjes edhe ne trajtimin e Alzhaimer ,sklerozes , artriteve ,ulcerave etj. Ky suplement ndihmon ne rikuperimin e melcise dhe ndihmon funksionin biliar.
  • Prodhuesi: HUG Croatia