Beta Glucan& C3 Complex 795 mg x 60 caps

Additional Info

  • Emri Tregtar: Beta Glucan& C3 Complex 795 mg x 60 caps
  • Pershkrimi: stimulon prodhimin e palces se kockave,leukociteve dhe thrombociteve, aktivizojne makrofaget qelizat qe stimulojne aktivitetin imunitar. Perdorit ne ulje e kolesterolit, diabetit. Suplement shtese ne trajtimet me kimioterapi, ne trajtimet me radioaktivitet ,ne semundjet infektive te traktit respirator, ne infeksionet e shkaktuara nga myku , bakteret dhe viruset
  • Prodhuesi: HUG Croatia