Graviola 350 mg x 120 caps

Additional Info

  • Emri Tregtar: Graviola 350 mg x 120 caps
  • Pershkrimi: efikase ne sherimin e kancerit te mushkerive, prostates dhe pankreasit. , graviola vepron kunder baktereve, kerpudhave dhe paraziteve, rregullon tensionin e gjakut dhe ndihmon te stresi, depresioni dhe crregullimet nervore
  • Prodhuesi: HUG Croatia